contact us!

We would love to host you! Please send us your questions and we will reply as soon as possible!

 

 

Name *
Name

Sint Janstraat 37
1251 KZ Laren
Nederland

+31 (0)6 12 34 56 78

EEN BIJZONDERE BED & BREAKFAST IN HET CENTRUM VAN HET ROMANTISCHE LAREN (NH)

Ik met de honden.jpg

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

_Q0B8873 kopiëren copy.jpg

De Kamer

U beschikt over een zeer sfeervolle en comfortabele slaapkamer met eigen badkamer en een aparte kamer waar u kunt ontbijten. Op de kamer heeft u de beschikking over diverse faciliteiten zoals een smart-TV met sonos playbar, een i-pad mini, een kluis, een föhn, een Nespresso-apparaat, een waterkoker, een minibar en gratis wifi. Uw badkamer is voorzien van een inloopdouche, wc en bidet en er liggen diverse Rituals mini producten voor u klaar. Aangezien er slechts één gastenverblijf is, bent u bij ons de enige gast! 

 

Zijkant.jpg

De Boerderij

Begin 2015 kwam er een einde aan een grote verbouwing van de boerderij, waarbij een deel van het huis werd verbouwd tot een exclusieve maar vooral ook knusse B&B. Moderne en oude details gaan hier hand in hand, waardoor de boerderij nog steeds de charme van vroeger uitstraalt. Een bijzondere tuin, ontworpen door Luc Engelhard omringt de boerderij. De B&B bevindt zich op de begane grond, heeft een eigen ingang en een prachtig uitzicht op de paradijselijke tuin. 

_Q0B8896 kopiëren copy.jpg

Het Ontbijt

Cornélie houdt erg van koken en bakken. Zij besteedt dan ook veel aandacht aan het ontbijt en gebruikt hiervoor zoveel mogelijk biologische producten. Brood koopt zij bij de beste bakkers in Laren maar bakt zij ook regelmatig zelf met diverse soorten meel afkomstig van de Larense molen, thee koopt zij o.a. van het gerenommeerde Parijse merk 'Mariage Frères', de sappen zijn vers geperst, de jam, lemon curd, nutella en cruesli/granola zijn door haar zelf gemaakt en de eieren komen van de kippen in de tuin. Bij mooi weer kunt u in de voortuin ontbijten. 

 


Prijs

De prijs van de kamer is €100 per nacht zonder ontbijt, voor één of twee personen. Indien u wenst te ontbijten, kunt u kiezen uit een groot ontbijt voor €15 p.p. of een kleiner ontbijt voor €10 p.p. Het ontbijt vindt tussen 8.00 en 10.00 uur plaats. Wenst u buiten deze tijden te ontbijten dan kunnen wij een ontbijtbox voor u klaarzetten op de kamer zodat u op elk gewenst ogenblik zelf kunt ontbijten. Deze box is bestemd voor 2 personen, kost €15 en is minder uitgebreid dan het grote en het kleine ontbijt. Het is bij een tweepersoonsreservering niet mogelijk dat slechts één van de twee gasten het ontbijt boekt.

Boekt u drie nachten of meer dan krijgt u een korting van 5%. 

U kunt bij ons voorafgaand aan uw verblijf of direct bij aanvang contant of via pin (MasterCard en Visa) betalen.

Deze B&B is niet geschikt voor baby's en kleine kinderen en er is slechts plaats voor maximaal 2 personen. De oppervlakte van de B&B (slaapkamer, badkamer en ontbijtkamertje) is in totaal 26 m2.

Bij onze B&B kunt u fietsen huren. De fietsverhuur kost €7,50 per fiets per dag. De verhuur van de fietsen geldt alleen tijdens uw verblijf in de B&B dus vanaf 16.00 uur tot aan het uitchecken om 12.00 uur.