contact us!

We would love to host you! Please send us your questions and we will reply as soon as possible!

 

 

Name *
Name

Sint Janstraat 37
1251 KZ Laren
Nederland

+31 (0)6 12 34 56 78

EEN BIJZONDERE BED & BREAKFAST IN HET CENTRUM VAN HET ROMANTISCHE LAREN (NH)

Brievenbus.jpg

Contact

informatie & reserveren


Het Hof van Laren

Sint Janstraat 37

1251 KZ Laren (NH)

Nederland

+31 (0)35 713 07 11

info@hethofvanlaren.nl 

Deze B&B is niet geschikt voor mindervaliden.

U kunt reserveren via onze website, via www.bedandbreakfast.nlwww.erfgoedlogies.nlwww.bijzonderplekje.nl en via www.vvvgooivecht.nl. Verder vindt u ons op verschillende sites zoals www.seasons.nlwww.bed-en-breakfast.nlwww.bijzonderlaren.qualitysites4all.comwww.breakfastandbed.nl, www.eropuitineigenland.nl,  www.logereninlaren.nl en www.agriturismoinolanda.it.

Op www.bedandbreakfast.nl hebben wij maar liefst 5 tulpen!

reserveringsaanvraag:


Routebeschrijving

Met eigen vervoer

A1 komend uit de richting Amsterdam:

Afslag Laren/Hilversum Noord (afslag 9), onderaan de afslag rechtsaf naar Laren, onder het viaduct door en rechtdoor richting Laren en neem de tweede straat rechts (Sint Janstraat). Vervolg na 500 meter deze straat schuin linksaf. 200 meter verder bevindt 'Het Hof van Laren' zich aan de rechterkant van de straat. De auto kan gratis en zonder parkeerschijf voor het huis aan één zijde van de straat geparkeerd worden maar let er wel op dat tien meter verder in de straat wèl een parkeerschijf in de auto gelegd dient te worden! 

A1 komend uit de richting Amersfoort:

Afslag Laren/Hilversum-Noord (afslag 9), onder aan afslag rechtsaf naar Laren en neem de tweede straat rechts (Sint Janstraat). Vervolg na 500 meter deze straat schuin linksaf. 200 meter verder bevindt 'Het Hof van Laren' zich aan de rechterkant van de straat. De auto kan gratis en zonder parkeerschijf voor het huis aan één zijde van de straat geparkeerd worden maar let er wel op dat tien meter verder in de straat wèl een parkeerschijf in de auto gelegd dient te worden! 

Via A27 komend uit de richting Utrecht:

Richting Almere, afslag Eemnes/Laren (afslag 34). Borden volgen richting Laren. Op T-splitsing in het centrum links en vervolgens de tweede straat rechts (Sint Janstraat). Na 250 meter in deze straat bevindt 'Het Hof van Laren' zich aan de linkerkant. De auto kan gratis en zonder parkeerschijf voor het huis aan één zijde van de straat geparkeerd worden maar let er wel op dat tien meter eerder in de straat wèl een parkeerschijf in de auto gelegd dient te worden! 

Met het openbaar vervoer 

Van Hilversum NS: Buslijn 108, halte: Kermisterrein, Laren. Hierna nog 5 minuten lopen.
Op het station Hilversum zijn OV-fietsen te huur, kijk op www.ov-fiets.nl

Vanaf Naarden-Bussum Station NS: Buslijn 109, halte: Brink, Laren. Hierna nog 5 minuten lopen.
Op het station Naarden-Bussum zijn OV-fietsen te huur, kijk op www.ov-fiets.nl

Vanaf Amsterdam Amstel Station NS: rechtstreeks bus 320 in 35 minuten naar Ter Gooi Ziekenhuizen (Blaricum). Hierna nog +- 20 minuten lopen. 


We spreken / We speak / Parliamo / Wir Sprechen / Nous parlons