contact us!

We would love to host you! Please send us your questions and we will reply as soon as possible!

 

 

Name *
Name

Sint Janstraat 37
1251 KZ Laren
Nederland

+31 (0)6 12 34 56 78

EEN BIJZONDERE BED & BREAKFAST IN HET CENTRUM VAN HET ROMANTISCHE LAREN (NH)

In de media

Het Hof van Laren in de media

Sinds de opening in januari 2015 heeft de B&B veel aandacht in de media gekregen. Zo stonden er artikelen over onze B&B in onder andere in het FD-magazine 'FD Persoonlijk' van het Financieele Dagblad, in De Gooi- en Eemlander, het Leidsch Dagblad, het Haarlems Dagblad, het Dagblad Kennemerland, het Noordhollands Dagblad, de Alkmaarse Courant, het Dagblad Waterland, het Dagblad Zaanstreek, de Enkhuizer Courant, het Dagblad voor West-Friesland, de Schager Courant en de Helderse Courant! Maar ook stonden wij in het tijdschrift Seasons, de Libelle, het Larens Journaal, de Margriet, het Gooische TamTam Magazine, Arts en Auto, Hollands Glorie en de Bonte Brink! 

En op 8 juni 2016 is Het Hof van Laren uitgeroepen tot beste B&B van Nederland 2016! Naar aanleiding van deze verkiezing zijn er veel artikelen verschenen in de kranten, in tijdschriften en op internet. Lees hier het ANP-persberichtluister hier naar interview met Cornélie op Radio 6FM en luister hier naar een ander radiointerview met haar op Radio Tv Noord-Holland naar aanleiding van deze verkiezing!

Verder was Cornélie op donderdag 1 december 2016 uitgenodigd voor de jaarlijkse Uitblinkerslunch bij Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op Paleis Noordeinde samen met 26 andere genodigden. Een geweldige ervaring vond zij dat!

En last but not least is Het Hof van Laren in april 2018 door Seasons genomineerd voor de titel van 'Mooiste B&B van Nederland 2018'!

We zijn ontzettend blij en uiteraard ook best trots op deze geweldige media-aandacht!